Izvor: Blic, 26.Apr.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplata kroz 'tajm šering'

Isplata kroz 'tajm šering'

BEOGRAD (Beta) Savezni ministar za odnose sa međunarodnim finansijskim organizacijama i direktor 'Beogradske banke' Borka Vučić rekla je juče da se banke ozbiljno pripremaju i obezbeđuju dinare i devize kako bi 1. jula počela isplata stare devizne štednje.

'Ukoliko ne budemo imali dovoljno sredstava, a većina banaka je obezbedila dinare, odnosno borimo se sada za devize kroz povećenje izvoza, spremamo se da kroz imovinu nadoknadimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ono što je naša obaveza prema Zakonu o staroj deviznoj štednji', izjavila je Vučićeva Radio Beogradu i dodala da banke razmišljaju da jedan deo deviznih sredstava ponude u drugim vidovima, kroz stanove, kuće, poslovni prostor, 'tajm šering' apartmane u banjama i na Zlatiboru.

Borka Vučić o staroj deviznoj štednji

Isplata kroz 'tajm šering'

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.