Ipsilon krak gotov do kraja godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipsilon krak gotov do kraja godine

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, razgovarala je danas sa predstavnicima "Koridora Srbije" i preduzeća "Vojput" o završetku izgradnje Ipsilon kraka.

"Ipsilon krak je projekat koji je davno započet i tek od kako ga je preuzelo ovo ministarstvo konačno se vidi kraj gradnji ovog puta. Naš cilj je da ovaj projekat završimo do kraja godine i zato je potrebno da se radovi odvijaju maksimalno efikasno", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kaže Mihajlovićeva.

Jedna od tema sastanka bila je i podrška železničkih kompanija kako bi se ubrzala doprema materijala na gradilište.

Ipsilon krak je obilaznica oko Subotice koja povezuje granični prelaz Kelebija s auto-putem Horgoš - Novi Sad, ukupne dužine 24 kilometra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obilaznica oko Subotice gotova do kraja godine

Izvor: RTS, 09.Dec.2019

. Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa predstavnicima "Koridora Srbije" i preduzeća "Vojput" o završetku izgradnje "Ipsilon kraka", puta na severu Srbije.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.