Investitor predstavio projekat Beograd na vodi

Izvor: Beta, 18.Jan.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investitor predstavio projekat Beograd na vodi

BEOGRAD, 18. januara 2014. (Beta) - Investitor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed el Abar predstavio je u subotu u Beogradu projekat "Beograd na vodi", a prezentaciji je prisustvovao i potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je saopštila Vlada Srbije, novoosnovana kompanija "Eagle Hills" Muhameda el Abara planira da se usredsredi na izgradnju modernog gradskog centra sa objektima mešovite namene.

Tu su, kako je navedeno, uključene stambene i komercijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << nekretnine, trgovački centri, objekti maloprodaje, ugostiteljstva, obrazovanja i zdravstveni centri.

Čitav posao bi radila ta arapska kompanija sa lokalnim partnerima iz Srbije.

Na predstavljanju projekta "Beograd na vodi" bili su i predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, članovi Vlade Srbije i predsednik privremenog veća Beograda Siniša Mali.

Projekat "Beograd na vodi" Srpska napredna stranka je predstavila u izbornoj kampanji 2012. godine. Prema ranijim najavama iz SNS, taj projekat bi trebalo da otvori 200.000 radnih mesta u Srbiji i uposli gradjevinske kompanije.

U prvoj zoni trebalo bi da budu izgradjeni ekskluzivni hoteli i najveći tržni centar u Srbiji, druga će obuhvatiti izgradnju kulturnih i sportskih objekata, a u trećoj zoni uz Savsku ulicu i Karadjardjevu biće komercijalni objekti.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Predstavljen projekat Beograd na vodi (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2014

Investitor iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamed el Abar predstavio je danas u Beogradu projekat "Beograd na vodi", a prezentaciji je prisustvovao i potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.