Izvor: S media, 03.Maj.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investicija je vredna 50 miliona evra: Delez otvara još 20 novih prodavnica

Bekers je ukazao ne veliki potencijal srpskog tržišta koje, kako je istakao, raste, razvija se i obećava.

"Pre manje od dve godine, Delez grupa je odlučila da dođe na srpsko tržište. Mi nikada nismo skrivali našu veru u region i našu ambiciju u regionu. Dok smo tražili tržišta za koja je postojala mogućnost rasta, Srbija nam je zapala za oko", rekao je on.

Pre desetak dana u Staroj Pazovi postavljen je kamen temeljac za izgradnju distributivnog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Delez, što je kako je rekao Bekers ,"dokaz da je Srbija kamen temeljac za prisustvo Deleza u jugoistočnoj Evropi".

Novi distributivni centar biće spreman za korišćenje krajem 2014. i to na površini od 70.000, uz mogućnost proširenja kapaciteta i do 125.000 kvadratnih metara u narednim godinama.

Investicija je vredna 50 miliona evra, a u prvoj fazi posao će u tom distributivnom centru dobiti 750 radnika.

Izvor: Tanjug foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.