Izvor: Danas, 08.Dec.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija hoće da ruši bašte

Niš - Više desetina ugostitelja protestovalo je u petak u centru Niša, zahtevajući izmenu gradske odluke koja ih obavezuje da u zimskom periodu uklone bašte, kao i zaustavljanje rušenja tendi, nadstrešnica i platformi koje im je najavila građevinska inspekcija.

Nakon razgovora sa gradskim zvaničnicima prekinuli su protest. „Zahvaljujemo se gradonačelniku Zoranu Perišiću što je izašao u susret zahtevu da se stopira rušenje tendi, nadstrešnica i platformi. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << takođe pokrenuo inicijativu za izradu novog plana razmeštaja letnjih i zimskih bašti. Ovakav čin predstavlja početak uspešne saradnje ugostitelja i gradskih vlasti“, navodi se u saopštenju niške sekcije Opšteg udruženje samostalnih privrednika i zanatlija.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.