Industrija mesa Srem dobija novog vlasnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Industrija mesa "Srem" dobija novog vlasnika

U halama nekada velike industrije mesa "Srem" iz Šida, koja ne radi već 17 godina, uskoro bi mogla ponovo da krene proizvodnja. Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Branislav Nedimović potvrdio je da se pregovara sa kupcima, gostujući u emisiji "Tema" Sremske TV.

Industrija mesa "Srem" iz Šida uskoro će dobiti novog vlasnika. Nezvanično, radi se o srpsko-mađarskom konzorcijumu koji bi trebalo da uloži nekoliko miliona evra u pokretanje proizvodnje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Branislav Nedimović potvrdio je da se pregovara sa kupcima gostujući u emisiji "Tema" Sremske TV. Investitori su zainteresovani da pokrenu preradu goveđeg mesa za tržište Turske.

Kako je nagovešteno, deo imovine Industrije mesa "Srem" biće prodat iz stečaja. Ovih dana očekuju se detaljnije informacije, a prema do sada dostupnim, posao bi dobilo oko 100 radnika, a početak rada očekuje se sredinom godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.