Ima i skupljih: Beograd na vodi ipak nije na tronu

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 10:36

Ima i skupljih: Beograd na vodi ipak nije na tronu

Najskuplji kvadrat stana u Srbiji u drugom kvartalu 2023. godine prometovan je na lokaciji Beograd na vodi, ali na tronu se po prosečnoj ceni kvadrata nalazi drugi stambeni kompleks.

Kako pokazuje izveštaj Republičkog geodetskog zavoda, prosečna cena kvadrata u Beogradu na vodi iz 248 kupoprodaja obavljenih u drugom kvartalu ove godine iznosi 4.308 evra. Cena kvadrata se kreće od 3.050 do 9.495 evra.

Međutim, na prvom mestu po vidi prosečne cene kvadrata se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugi stambeni kompleks – Novi Dorćol.

U ovom kompleksu, cena kvadrata se kreće od 3.203 do 4.785 evra. Prosečna cena kvadrata iznosi 4.335 evra.

Na trećem mestu je naselje Lux na Novom Beogradu sa prosečnom cenom od 2.888, a zatim slede Zemunske kapije sa cenom od 2.855 evra.

Pročitajte još:

Evo koliko su koštali najskuplja kuća i stan u Srbiji

Ko sada kupuje stanove u Srbiji?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kvadrat stana u Beogradu nije najskuplji u Beogradu na vodi

Izvor: Capital.ba, 01.Avg.2023

BEOGRAD – Najskuplji kvadrat stana u Srbiji u drugom kvartalu 2023. godine prometovan je na lokaciji Beograd na vodi, ali na tronu se po prosječnoj cijeni kvadrata nalazi drugi stambeni kompleks. FOTO: Pixabay Kako pokazuje izvještaj Republičkog geodetskog zavoda, prosječna cijena kvadrata u Beogradu...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.