Izvor: S media, 27.Jun.2013, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ideja koju su ismejali svi, od njih napravila milionere: Da li ste već isprobali njihov proizvod?

Čak i čuveni voditelj Stephen Colbert u svom The Colbert Reportu, Snapchat je postao pravi hit širom sveta, posebno među mlađom publikom.

Aplikacija za pametne telefone, poput iPhonea i Androida, putem koje se šalju "samouništavajuće" fotografije koje će nestati u nekoliko sekundi nakon slanja, napravila je od dvojice studenata prave milionere. Od 2011. godine, kad se rodila ideja, do danas prikupili su neverovatnih 60 miliona dolara dobiti, a trend >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rasta brzinski ide dalje.

Današnja ukupna vrednost Snapchata procenjuje se na 800 miliona dolara.

Nakon što odaberete primaoca kojeg želite da razveselite škakljivom fotografijom, određujete i vek trajanja fotografija ili videa koji šaljete. Nakon tog roka, sve što pošaljete biće uništeno i nestaće bez traga - najduži rok trajanja takve fotografije ili videa je 10 sekundi.

*Možda zvuči kao kliše, ali njemu je uspelo: Sedeo je na poslu, radio i iz čista mira mu je sinula odlična ideja

Izvor: Bizlife, Danas.hr, S media foto: Printscreen www.snapchat.com

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ideja koju su ismejali svi, od njih napravila milionere: Da li ste već isprobali njihov proizvod?

Izvor: medio.rs, 28.Jun.2013, 01:34

Prvobitnu ideju dvojice studenata Bobby Murphyja i Evan Spiegela ismejali su gotovo svi.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.