IT kompanije sa najboljim uslovima za rad

Izvor: S media, 28.Okt.2011, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IT kompanije sa najboljim uslovima za rad

Od svih međunarodnih američkih korporacija koje se bave savremenom tehnologijom, najbolji uslovi za rad su u Majkrosoftu.

Institut "Great place to work" je na osnovu ankete rangirao preduzeća po uslovima koje pružaju svojim zaposlenima.

Stiv Balmer: Imali smo sreće

Tajno oružje Androida

Prvi na listi je Majkrosoft.

Iza Majkrosofta su informatička kompanija SAS, američka korporacija specijalizovana za Internet >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pretragu Gugl i poštansko-kurirska služba Fedeks i njen avio-prevoznik.

Lanac restorana Mekdonalds zauzima osmo mesto. Zanimljivo je da se na listi od ukupno 25 preduzeća ne nalazi nijedno iz Azije.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolji uslovi za rad u Majkrosoftu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Okt.2011

Od svih međunarodnih američkih korporacija koje se bave savremenom tehnologijom, najbolji uslovi za rad su u Majkrosoftu (Microsoft), objavio je danas Institut "Great place to work" (Dobro mesto za rad) u SAD. Prema Institutu koji na osnovu ankete rangira preduzeća po uslovima koje pružaju svojim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Najbolji uslovi za rad u 'Majkrosoftu'

Izvor: Šumadija Press, 28.Okt.2011

Od svih međunarodnih američkih korporacija koje se bave savremenom tehnologijom, najbolji uslovi za rad su u "Majkrosoftu" (Microsoft), objavio je danas Institut "Great place to work" (Dobro mesto za rad) u SAD.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.