Izvor: Blic, 19.Mar.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRAGA NAKON JEZIVIH OPTUŽBI Vršnjaci silovali štapom dečaka i sve snimali telefonom u školi na Voždovcu?

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja tražilo je od direktora OŠ "Karađorđe" Milana Žegarca da im dostavi izveštaj o tome šta se dogodilo u toj školi 4. marta nakon što su pojedini mediji objavili da su dečaka vršnjaci navodno silovali štapom u dvorištu škole, kao i da su sve snimali mobilnim telefonom, saznaje "Blic" u ovom ministarstvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vršnjaci seksualno zlostavljali dečaka štapom u školi?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2019

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja tražilo je od direktora OŠ "Karadorđe" na Voždovcu da dostavi izveštaj o incidentu koji se navodno dogodio 4. marta, nakon što su pojedini mediji objavili da su jednog učenika štapom silovali vršnjaci u dvorištu škole i to snimili mobilnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.