IMLEK nastavlja sa stabilnim otkupom MLEKA I SNABDEVANJEM TRŽIŠTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMLEK nastavlja sa stabilnim otkupom MLEKA I SNABDEVANJEM TRŽIŠTA!

Nakon požara, privremeno zatvorena fabrika u Padinskoj Skeli

ompanija Imlek pretrpela je veliku štetu usled požara koji je zahvatio najveći proizvodni pogon te kompanije u Padinskoj Skeli. Zahvaljujući brzoj reakciji i uz poštovanje svih procedura za vanredne situacije, niko nije povređen. Nažalost, vatra je u velikom obimu zahvatila vitalne delove postrojenja zbog čega će ono do daljnjeg biti van funkcije.

64 vatrogasca se BORE SA VATRENOM STIHIJOM, ljudi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nagutali dima: Stravična scena u Imleku

U cilju očuvanja sirovinske baze Imleka i sprečavanja posledica prekida u otkupu mleka na teritoriji Republike Srbije, kompanija Imlek nastaviće da otkupljuje sve količine mleka od svojih dobavljača. Takođe, sa ciljem da se nastavi sa redovnim snabdevanjem tržišta mlekom i mlečnim proizvodima, preuzete količine mleka preusmerene su na dalju preradu u ostale pogone kompanije u zemlji, regionu i lokacije izvan sistema Imleka. Sve mlekare u koje se distribuira sirovo mleko poseduju najviše standarde proizvodnje, tako da će do potrošača i dalje dolaziti samo proizvodi vrhunskog kvaliteta.

STRAVIČAN POŽAR, gori Imlek: Dim se digao u NEBO, vatrogasci se BORE SA STIHIJOM (FOTO)

Preusmerenjem proizvodnje Imlek je uspeo da održi stabilan otkup mleka, ali usled različitosti proizvodnih mašina, u nekom periodu pojedini Imlekovi proizvodi biće u drugačijoj ambalaži od uobičajene. Takođe, može doći do kratkotrajnih prekida u snabdevanju tržišta pojedinim proizvodima, ali će se sigurno proizvoditi mleko, jogurt i sirevi. Kompanija će u najkraćem mogućem roku pronaći način da stabilizuje snabdevanje tržišta, saopšteno je iz Imleka.

Pratite nas i na Instagram profilu srbijadanas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.