Izvor: B92, 16.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I vlasnici stare devizne štednje sa Kosova dobiće 380 evra

Kosovska Mitrovica -- Vlasnici stare devizne štednje sa Kosova i Metohije, koji za razliku od štediša iz Srbije u 2003. godini nisu dobili po 380 evra, mogu se nadati isplati, rekla je direktor kosovskomitovačke "Jugobanke-Jugbanke" Milica Dimitrijević. Nakon razgovora u Koordinacionom centru, Ministarstvo finansija Srbije predložilo je republičkoj vladi da Nacionalna štedionica građanima Kosova i Metohije isplaćuje staru deviznu štednju.

Nacionalna štedionica je uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toj odluci iz samo njoj znanih razloga odugovlačila da potpiše ugovor sa "Jugobankom-Jugbankom" iz Kosovske Mitrovice, rekla je Dimitrijević. Dimitrijević je dodala da će isplata ipak biti obavljena, ali je potrebno da vlasnici stare devizne štednje kosovskomitriovačkoj "Jugobanci" uz broj štedne knjižice dostave i matični broj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.