I Pančevo traži deo kolača od NIS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2009, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Pančevo traži deo kolača od NIS-a

PANČEVO - Nezakonitim dogovorom republičkog i pokrajinskog premijera Mirka Cvetkovića i Bojana Pajtića, da se 360 miliona evra od prodaje NIS-a prenese u budžet Vojvodine, učinjena je najveća pljačka grada Pančeva i to na "banditski način uvijen u demokratsku formu", rekao je danas u Pančevu novinarima Milanko Andrejić, zamenik predsednika gradskog odbora Nove Srbije i član gradskog veća zadužen za privredu i preduzetništvo.

Andrejić tvrdi da se čak 60 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odsto ukupnog dohotka NIS-a napravi u pančevačkoj rafineriji nafte, pa je zbog toga logično i pravedno da se oko 240 miliona slije u gradski budžet, čime bi se finansirao privredni preporod Pančeva, koje je u privatizaciji doživelo potpuni kolaps.

"Pančevcima sada jedno ostaje zagađeni vazduh da se i dalje truju i da mole Novi Sad i Beograd da udele koji evro na kašičicu", rekao je Andrejić i nagovestio da će Nova Srbija pokrenuti inicijativu, da se uskoro ispred vlade Republike Srbije nađe oko 100.000 nezadovoljnih Pančevaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.