Hotelski kompleks u Vranjskoj banji prekretnica za srpski turizam: Jedna od najtoplijih banja u Evropi dobila zamajac

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 14:17

Hotelski kompleks u Vranjskoj banji prekretnica za srpski turizam: Jedna od najtoplijih banja u Evropi dobila zamajac

Premijerka Brnabić u poseti Vranjskoj banji

Premijerka Ana Brrnabić obišla je danas Vranje i Vranjsku banju, u kojoj se gradi jedan od najmodernijih hotelskih kompleksa u Srbiji i poručila da će taj hotel vratiti popularnost jednoj od "kraljevskih" banja naše zemlje.

- Ovaj projekat je od strateškog, kapitalnog značaja ne samo za Vranjsku Banju već za ceo srpski turizam. Ovo je kompleks kakav ćemo po prvi put imati u Srbiji, on će nas staviti na evropsku mapu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turističkih destinacija. On će biti prekretnica za srpski turizam - poručila je premijerka.

Predsednik opštine Vranjska Banja Dragan Sentić istakao je da će 350-oro ljudi dobiti posao u tom kompleksu, što će zadržati mlade ljude u Banji.

Navodeći da će hotelski kompleks učiniti jedne od najtoplijih banja u Evropi turističkom destinacijom ne samo u okvirima Srbije već Balkana, Sentić je naveo da se hotelski kompleks vredan 90 miliona evra gradi zahvaljujući "Milenijum rizortsu".

Osnivač hotela Nikola Avram kazao je da će objekat imati 40.000 kvadrata, 190 soba i biće jedan od najmodernijih hotela u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.