Horgoš: U autu 6 kg droge i arsenal oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horgoš: U autu 6 kg droge i arsenal oružja

Uprava granične policije u saradnji sa Upravom carina, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom ulazne kontrole putničkog motornog vozila marke "nisan almera" kojim je upravljao albanski državljanin S.M.(47), pronašli su više paketa opojne droge amfetamin i kokain ukupne bruto težine 5.868 grama, više paketa ukupne težine 536 grama u kojima su se nalazile tablete ekstazi, pet pištolja, revolver, 23 komada pištoljske i revolverske municije, dva pištoljska prigušivača, i 31.000 evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Oružje, droga i novac pronađeni su u specijalno izrađenom prostoru u konstrukcionim šupljinama vozila iza kontrolne table.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Subotici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horgoš: U automobilu pronađeni oružje, droga i novac

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2016

Na graničnom prelazu Horgoš u automobilu kojim je upravljao albanski državljanin S.M. (47) pronađeo je pet pištolja, revolver, 23 komada pištoljske i revolverske municije, droga i novac BEOGRAD - Na graničnom prelazu Horgoš u automobilu kojim je upravljao albanski državljanin S.M....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.