Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 17:57

Hoće li biti sankcija za dve gimnazije koje su izbacile roman „Dorotej“ iz programa: Ministarstvo prosvete za Danas odgovara šta će preduzeti

Ministarstvo prosvete će izvršiti stručno-pedagoški i inspekcijski nadzora nad radom Gimnazije „Sveti Kirilo i Metodije“ u Dimitrovgradu i Gimnazije u Ćupriji zbog tvrdnji koje iznose u odgovorima o književnom delu „Dorotej“ Dobrila Nenadića, a koje su po zahtevu o dostupnosti informacijama od javnog značaja uputile tražiocu informacije, kažu za Danas u Ministarstvu prosvete.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ministarstvo kontroliše škole koje su izbacile "Dorotej" iz programa, moguće sankcije

Izvor: Radio 021, 28.Feb.2024, 10:21

Ministarstvo prosvete će izvršiti nadzor nad radom dve gimnazije koje su iz lektire isključile knjigu "Dorotej" Dobrila Nenadića.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.