Izvor: Capital.ba, 12.Jan.2011, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hljeb poskupio na 1,30 KM, cijena brašna na maksimumu

BANJALUKA, Cijena brašna u Srpskoj danas će dostići svoj maksimum i kilogram će koštati više od 0,80 KM bez PDV-a, a zbog poskupljenja ovog proizvoda prethodnih dana hljeb je negdje već poskupio sa 1,20 na 1,30 maraka, dok će ostali pekari nove cijene hljeba na rafama istaći idućih dana. Predsjednik Udruženja mlinara Republike Srpske Zoran...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Hljeb u RS poskupio na 1,30 KM, cijena brašna na maksimumu

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Jan.2011

BANJA LUKA - Cijena brašna u Srpskoj danas će dostići svoj maksimum i kilogram će koštati više od 0,80 KM bez PDV-a, a zbog poskupljenja ovog proizvoda prethodnih dana hljeb je negdje već poskupio sa 1,20 na 1,30 maraka, dok će ostali pekari nove cijene hljeba na rafama istaći idućih dana.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.