Hisense planira u Velenju graditi tvornicu televizora

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Avg.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hisense planira u Velenju graditi tvornicu televizora

VELENJE - Kineska grupacija Hisense, novi vlasnik Gorenja, planira graditi novu tvornicu u Velenju, što će donijeti stotine novih radnih mjesta i u početku osigurati proizvodnju od milijun televizora godišnje, rekao je na prijemu kod gradonačelnika Velenja Bojana Kontiča prvi čovjek Franjo Bobinac. 

Bobinac je objasnio da je u procese Gorenja već uključeno 30 stručnjaka iz Hisensea, a strahove o otpuštanjima, koji su se pojavili u lokalnom okruženju, označio je neopravdanim >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << kazavši da ih neće biti.

Bobinac, koji je od kraja kolovoza također potpredsjednik marketinga u društvu Hisense International, rekao je da će glavni dio proizvodnje ostati u Velenju i dodatno će se povećavati.

Najavio je i da se planira izgradnja nove tvornice u Velenju, koja će donijeti stotine dodatnih radnih mjesta i na početku će proizvoditi milijun televizora godišnje.  Drugi čovjek Gorenja Lan uvjeravao je da je proces integracije Gorenja sa Hisenseom dobar i brz.

Prema njegovim riječima, kompanija i zaposleni su u dobrim rukama, i tako će ostati. Prema njegovim uvjerenjima, kompanija biti još bolja, jer u njoj vide potencijal.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.