Hipo banka radi uobičajeno

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hipo banka radi uobičajeno

Beograd -- Hipo Alpe Adria banka u Srbiji, kao i ostale članice Hipo Alpe Adria grupe nastavljaju poslovanje u skladu sa aktuelnim planovima, saopštila je ta banka.

U saopštenju se navodi da ne postoji nikakva neizvesnost u pogledu daljeg razvoja i naglašava se da su informacije o navodnom gašenju ove bake, prema odluci Evrospke komisije - potpuno neistinite.

Proces reprivatizacije banke se u potpunosti odvija u skladu sa koracima koji su već realizovani i koji su predviđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za period od naredne dve godine.

Odlukom Evropske komisije samo su potvrđene mogućnosti daljeg poslovnog razvoja, kako Hipo Alpe Adira grupe u celini, tako i svake njene članice.

Istom odlukom odobren je i plan reorganizacije u okviru koga je predviđeno da članice Hipo Alpe Adria grupacije, koje posluju u regionu jugoistočne Evrope, dobiju novog vlasnika do kraja 2015. godine.

Strateškim pristupom i unapređenjem proizvoda i usluga, Hipo Alpe Adria grupa će nastojati da održi stabilno poslovanje i pronađe najadekvatnijeg novog vlasnika za poslovnice u jugoistočnoj Evropi, tokom naredne dve godine, navodi se u saopštenju Hipo Alpe Adria banke.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odlukom Evropske komisije nije predviđeno gašenje Hipo banke

Izvor: Kurir, 04.Sep.2013

Odobren je i plan reorganizacije u okviru koga je predviđeno da članice Hipo Alpe Adria grupacije koje posluju u regionu jugoistočne Evrope dobiju novog vlasnika do kraja 2015...BEOGRAD – Hipo Alpe Adria Bank a.d. Beograd ističe da su informacije o navodnom „gašenju Hipo Alpe Adria banke“...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.