Hemofarm će 2015. investirati 22 miliona evra u pogone

Izvor: Beta, 21.Jan.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm će 2015. investirati 22 miliona evra u pogone

VRSSAC, 21. januara 2015. (Beta) - Farmaceutsko-hemijska industrija Hemofarm iz Vršca najavila je u sredu da će 2015. godine investirati 22 miliona evra u proizvodne pogone u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori, od čega će najmanje 12 miliona biti uloženo u osavremenjavanje proizvodnje.

Generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger kazao je novinarima u Vršcu da su planirana nova ulaganja u proširenje kapaciteta za proizvodnju lekova u ampulama u Vršcu i višemilionska investicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u pogon za proizvodnju sprejeva za nos u fabrici u Podgorici.

Rekao je da je proizvodnja Hemofarma u svim hemijskim pogonima, prošle godine bila 13 odsto veća nego 2013, te je proizvedeno rekordnih 200 miliona pakovanja, ili četiri milijarde tableta.

Hemofarm koji ove godine obeležava 55 godina postojanja, od 2010. godine duplirao je proizvodnju čiji je kapacitet milion tableta na sat.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hemofarm će 2015. investirati 22 miliona evra u pogone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2015

Farmaceutsko-hemijska industrija Hemofarm iz Vršca najavila je danas da će 2015. godine investirati 22 miliona evra u proizvodne pogone u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori, od čega će najmanje 12 miliona biti uloženo u osavremenjavanje proizvodnje. ..Generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.