Izvor: SEEbiz.eu, 09.Maj.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris Silajdžić: Očigledan je trend prekrajanja historije

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Haris Silajdžić, delegacije Kantona i Grada Sarajevo i predstavnici boračkih udruženja proisteklih iz Drugog svjetskog rata i rata u BiH 1992. - 1995. položili su danas cvijeće na spomen - obilježje kod "Vječne vatre" u povodu Dana pobjede nad fašizmom - 9. maja. Odata je počast borcima i civilnim žrtvama antifašističke borbe.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sećanje na pobedu nad fašizmom

Izvor: KovinEkspres.rs, 09.Maj.2010

Položeni venci na spomenik žrtvama fašizma Povodom 65. godine od pobede nad fašizmom danas su u Kovinu delegacija opštinskog rukovodstva na čelu sa predsednikom Slavkom Brankovićem, kao i delegacije SUBNOR-a, vojnih veterana, udruženja ratnika 1912 – 1918. godine, mesnih zajednica i brojnih...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.