Haos ispred Lidla! Gospođe bi da se naspavaju, a onda da uđu preko reda! Ne može

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos ispred Lidla! "Gospođe bi da se naspavaju, a onda da uđu preko reda! Ne može"

Nemačka kompanija jutros otvorila vrata u Srbiji

Nemačka kompanija Lidl otvorila je jutros prvih 16 maloprodajnih objekata u Srbiji.

Otvaranje je bilo zakazano za osam časova, ali ispred objekata su se formirali redovi i pre šest sati! Prvi u redu je bio Momčilo Sibinović.

- Kupovao sam ranije u Lidlovim radnjama u Nemačkoj i bio sam prezadovoljan. Svaki dan ću da kupujem ovde. Očekujem da ću uštedeti i da će isti princip biti i u Srbiji – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Sibinović.

U dugačkom redu došlo je neizostavno i do prvih koškanja. Dve žene su naime došle preko reda, a nekoliko muškaraca se odmah pobunili!

- Ne može! Što niste došle u šest, nego gospođe hoće da se naspavaju, a onda da upadnu preko nas. Ne može – nervozni su bili penzioneri.

Jedan penzioner je po dolasku prošao pored prisutnih i stao na novo mesto bliže ulazu. Time je momentalno izazvao bes prisutnih.

- Gde ćeš bre?! - odmah su krenuli da urlaju ljudi koji stoje u redu.

- Mi smo braća - izgovorio je ne trepnuvši pokazujući na čoveka pored koga je stao.

- Kakav bre braća?! Pa šta? Pokaži ličnu kartu. Ako niste braća lično ću da te izbacim iz reda – dobacio mu je jedan nestrpljivi potrošač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.