HRVATI PRED NOVIM PROBLEMOM: Ovaj avio gigant otkazuje sve planirane letačke baze

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2020, 23:24

HRVATI PRED NOVIM PROBLEMOM: Ovaj avio gigant otkazuje sve planirane letačke baze

Uspostavljanje baze, kojom je u ime Rajanera trebalo da rukovodi kompanija Lauda, odložena je do leta 2021. godine

Irska niskobudžetna kompanija Rajaner saopštila je da otkazuje uspostavljanje planirane letačke baze u u Zadru zbog korona virusa i pojačanih ograničenja putovanja koja su uvele hrvatske vlasti.

.

- Rajaner žali što će ta odluka rezultirati nizom otkazanih letova. Svi pogođeni putnici danas su primili obaveštenja e-poštom o tim otkazivanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << letova. Pogođeni putnici moći će da biraju između punog povraćaja ili putnog kredita koji će se moći iskoristiti na letovima Rajanera u sledećih 12 mjeseci - kažu u avio-kompaniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.