Gusta magla odložila poletanje prvog aviona sa aerodroma Morava

Izvor: B92, 17.Dec.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gusta magla odložila poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava"

Kraljevo -- Poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koji je trebalo da ka Beču krene u 7.55, odloženo je za dva sata zbog guste magle.

Predviđeno je bilo i da ATR 72 kompanije "Er Srbija" na aerodromu "Morava" bude dočekan vodenim topovima, ali zbog vremenskih prilika se svečani doček odlaže. Vidljivost je smanjena na 200 metara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTNICI NESTRPLJIVI! Magla odložila prvo poletanje sa aerodroma "Morava" - prve karte čekirane! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019

Poletanje prvog aviona sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koji je trebalo da ka Beču krene u 7.55, odloženo je za dva sata zbog guste magle...Prvi putnici već su stigli u treću vazdušnu luku, po protokolu obavili sve kontrolne provere i čekaju da se ukrcaju u avion...Gradonačelnik Kraljeva Predrag...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.