Grupa mladih preduzetnika iz Srbije u poseti Oslu

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa mladih preduzetnika iz Srbije u poseti Oslu

Grupa mladih preduzetnika iz Srbije predstavlja svoje poslovanje i poslovne ideje kolegama iz slicnih delatnosti u Norveškoj.

Projekat "Razvoj omladinskog preduzetništva u Srbiji", zajednički sprovode Nacionalna agencija za regionalni razvoj, mreža regionalnih agencija i norveška organizacija BIP (Busineš Innovation Programs), u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja Srbije.

Projekat je počeo oktobra 2008. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godine, a njegova vrednost je 456.000 evra. Finansira ga Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške.

Grupa od četvoro mladih preduzetnika do petka boravi u Norveškoj, a u četvrtak će biti gosti tamošnjeg Ministarstva inostranih poslova.

"Ovo je prva studijska poseta mladih ljudi i naša očekivanja su da uspostave neki vid saradanje, čuju nešto novo i steknu poslovna znanja i veštine u nastavku realizacije svoje poslovne ideje", rekla je Ljiljana Marković iz beogradske kancelarije BIP-a.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.