Izvor: S media, 11.Jun.2013, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greška godine: Bankar zaspao na tastaturi pa silno obradovao penzionera, a namestio sebi otkaz

Premoreni nemački bankar nakratko je razveselio jednog penzionera jer je umesto 62.40 evra na njegov račun prebacio 222.222.222 miliona!

Neimenovani pospanko učinio je to tako što je glavu položio na tastaturu, pa u tom položaju nakratko zadremao. Banka je vrlo brzo uvidela grešku i oduzela nesuđenom bogatašu novac, a slučaj je konačno završio na frankfurtskom Regionalnom sudu rada.

Čelnici banke su otpustili kontrolora spavalice smatrajući da je dotična >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << gospođa osumnjičena da je transakciju dopustila namerno.

Na svu sreću ubrzo je zaključeno da je u pitanju ipak bio samo previd pa je vraćena na posao.

*Naučite da čitate znakove: Prepoznajte na vreme da li vam se sprema otkaz ili ne

Izvor: 24 sata.hr, S media foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bankar zaspao na tastaturi pa silno obradovao penzionera

Izvor: Capital.ba, 12.Jun.2013, 07:30

BERLIN, Za situaciju kakva se dogodila u Njemačkoj do sada još nismo imali priliku da čujemo. Premoreni njemački bankar nakratko je razveselio jednog penzionera jer je umjesto 62.40 evra na ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.