Granična policija pronašla heroin u donjem vešu Sinana Sakića

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Jul.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granična policija pronašla heroin u donjem vešu Sinana Sakića

LOZNICA - Granična policija MUP-a Srbije je na prelazu Trbušnica prema BiH prilikom kontrole pronašla kod poznatog pevača Sinana Sakića 2,3 grama heroina koji je sakrio u donji veš, potvrđeno je Novostima u policiji.

Sa njim u kolima bio je i Elvis R. (36) kod koga je pronađena manja količina marihuane. On je pokušao da je odbaci od sebe, ali su policajci, koji su ga kontrolisali bili brži i sve su valjano kriminalističi registrovali.

Zbog droge, ali i zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << što se na vozilu kojim su krenuli u BiH, iz Srbije, nisu slagali brojevi sa onima iz saobraćajne dozvole, Sinan i Elvis su privedeni u policiju, a potom su saslušani u Tužilaštvu.

S obzirom na to da je u pitanju manja količina droge, predmet će biti sproveden u redovnoj proceduri, pa je ocenjeno da nema razloga da im se određuje ni policijsko zadržavanje ni pritvor.

Automobil kojim su krenuli preko Drine biće upućen na veštačenje. Navodno, prilikom saslušanja Sinan Sakić je rekao da ide na koncert u Bosnu, a da je "droga za te potrebe".

Samo koji dan ranije pevač je bio gost na velikom koncertu Dragana Kojića Kebe u Loznici, ali je publika uočila da je jedva izdržao da peva.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.