Građevina vrednija za 39 odsto - najviše na jugu i istoku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građevina vrednija za 39 odsto - najviše na jugu i istoku

U trećem kvartalu ove godine vrednost izvedenih građevinskih radova veća je za 39 odsto nego u istom periodu 2018. godine, objavio je danas Republički zavod za statistiku.

Vrednost izvedenih radova u građevinarstvu najviše je, preko 70 odsto, povećana u regionu južne i istočne Srbije, a zatim u Vojvodini, gde povećanje u odnosu na isti period 2018. godine iznosi 57,6 procenata.

Od ukupne vrednosti radova u ovom periodu 97,4 posto je izvedeno u Srbiji, a ostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na gradilištima u inostranstvu. Ukupna vrednost radova izvođača iz Srbije, za radove koji su izvodeni na teritoriji Srbije i inostranstva, porasla je za 37,5 procenata u odnosu na isti period lane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.