Gradi se kanalizacija u starom jezgru Zemuna

Izvor: B92, 06.Mar.2021, 10:23

Gradi se kanalizacija u starom jezgru Zemuna

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da je objavljen tender za izgradnju kanalizacione mreže u starom jezgru Zemuna.

On je za Beoinfo precizirao da je procenjena vrednost radova 383 miliona dinara. Projektom je, prema njegovim rečima, obuhvaćeno 30 ulica u kojima će biti izgrađeno 6,5 kilometara kanalizacione mreže.

"Na području starog jezgra Zemuna kanalizacija je dosta neujednačena, neki kanali su dotrajali, neki su manjeg prečnika, dok u nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulicama ne postoji izgrađena mreža", pojasnio je Vesić.

Dodao je da će kišna kanalizacija, dužine 5.280 metara biti izgrađena u svim ulicama koje pripadaju potencijalnom plavnom području.

"Kanalizacija za upotrebljene vode izgradiće se u dužini od 1.165 metara kako bi se obezbedilo priključenje korisnika na gradsku kanalizacionu mrežu", zaključio je zamenik gradonačelnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vesić: Objavljen tender za izgradnju kanalizacione mreže u Zemunu

Izvor: Danas, 06.Mar.2021

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da je objavljen tender za izgradnju kanalizacione mreže u starom jezgru Zemuna.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.