Grade soliter na sred ulice

Izvor: S media, 07.Dec.2011, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grade soliter na sred ulice

Lokacija je izuzetno atraktivna, ali su i prva reagovanja građana bila negativna jer je gradilište zauzelo celu saobraćajnu traku u kružnom toku, a pešaci su izgubili trotoar.

Solarna jahta nalik svemirskoj krstarici (FOTO)

Graditelji tvrde da je sve to samo privremeno i da će, kada se izgradi, zid zgrade biti od trotoara udaljen „čitava dva metra“.

U Građevinskom preduzeću „Perić“, koje je i investitor i izvođač >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << radova na prvoj posleratnom bijeljinskom neboderu, obećavaju da će radovi biti završeni za 18 meseci. Sreten Ristić, građevinski inženjer u ovom preduzeću, kaže da je zauzimanje kolovoza i trotoara „privremena mera“ i da se sve radi po propisima.

Najskuplja zgrada na svetu zjapi prazna! (VIDEO)

"Ispoštovali smo propisane urbanističke i građevinske norme i na vreme obezbedili sve infrastrukturne priključke. Iako sada izgleda kao da je spoljni zid postavljen na ivici trotoara, niko ne treba da brine zbog toga, jer će objekat biti uvučen dva metra u dvorište, a do ivice trotoara biće izgrađena kolonada stubova", tvrdi Ristić, i dodaje da se, uprkos ekonomskoj krizi, kupci već uveliko raspituju za stanove u ovoj zgradi.

(Blic foto:Guliver/Thinkstock)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.