Grad Sombor i voćari se predstavili na sajmu u Berlinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Sombor i voćari se predstavili na sajmu u Berlinu

Vojvodina se uspešno predstavila na sajmu "Frutlogistika" u Berlinu, gde je zajednički štand imalo osam kompanija koje se bave proizvodnjom i prodajom voća i povrća, i grad Sombor, saopšteno je iz Razvojne agencije pokrajine.

Na sajmu svežeg i smrznutog voća i povrća koji je održan od 6. do 8. februara u Berlinu pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević o mogućnostima saradnje razgovarao je sa izvršnim direktorom Agencije za razvoj regije Trentino, Maurom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kazotom.

Ta italijanska regija u svetskom je vrhu po proizvodnji jabuka.

Štand Vojvodine u Berlinu posetio je i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović koji je "naglasio da učešće na berlinskom sajmu otvara značajne mogućnosti za promociju privrede i proizvoda, kao i za uspostavljanje saradnje", saopšteno je iz Razvojne agencije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.