Grad Beograd posluje u sladu sa zakonom

Izvor: NaDlanu.com, 07.Maj.2012, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Beograd posluje u sladu sa zakonom

BEOGRAD, 7. maja 2012. (Beta) - Državna revizorska institucija dostavila je u ponedeljak gradonačelniku Beograda postrevizoni izveštaj u kojem navodi da Grad Beograd u potpunosti postupa u skladu sa zakonom i poštuje obavezu dobrog poslovanja, saopstila je gradska uprava.

BEOGRAD, 7. maja 2012. (Beta) - Državna revizorska institucija dostavila je u ponedeljak gradonačelniku Beograda postrevizoni izveštaj u kojem navodi da Grad Beograd u potpunosti postupa u skladu sa zakonom i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << poštuje obavezu dobrog poslovanja, saopstila je gradska uprava.U saopštenju Službe za informisanje Gradske uprave Beograda, navodi se da u se postrevizonom izveštaju navodi da je Grad Beograd postupio u skladu sa preporukama u 13 tačaka, a da je u toku je i postupanje po preporukama revizora u još osam tačaka."U skladu sa tom ocenom Državna revizorska institucija danas je obavestila gradonačelnika Beograda da grad poštuje obavezu dobrog poslovanja", ističe se.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad Beograd posluje u skladu sa zakonom

Izvor: Beta, 07.Maj.2012

BEOGRAD, 7. maja 2012. (Beta) - Državna revizorska institucija dostavila je u ponedeljak gradonačelniku Beograda postrevizoni izveštaj u kojem navodi da Grad Beograd u potpunosti postupa u skladu sa zakon..

Nastavak na Beta...

Grad Beograd posluje u skladu sa zakonom

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2012

Državna revizorska institucija (DRI) dostavila je danas gradonačelniku Beograda postrevizoni izveštaj u kojem navodi da Grad Beograd u potpunosti postupa u skladu sa zakonom i poštuje obavezu dobrog poslovanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DRI: Beograd posluje po zakonu

Izvor: Akter, 07.Maj.2012

Grad Beograd u potpunosti postupa u skladu sa zakonom i poštuje obavezu dobrog poslovanja, kaže se u postrevizorskom izveštaju koji je danas gradonačelniku Beograda dostavila Državna revizorska institucija

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.