Grabar-Kitarović: Igramo iznad kategorije male zemlje, i to ne samo u nogometu

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Avg.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grabar-Kitarović: Igramo iznad kategorije male zemlje, i to ne samo u nogometu

KNIN - Budnicom koju je izveo Orkestar oružanih snaga RH, započelo je današnje slavlje i obilježavanje Oluje. 

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović:

"Posebna je čast biti ponovno u kraljevskom gradu Kninu. Svima izražavam posebnu zahvalnost i s posebnim poštovanjem prisjećamo se prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana koji je poveo narod u ostvarenje povijesne težnje.  Bila je to veličanstvena pobjeda. Oluja postaje školski primjer uspješno >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << vođene operacije. Ne smijemo zaboraviti Domovinski rat i hrvatske branitelje. Vrijednosti moramo prenositi budućim naraštajima, to dugujemo i našim braniteljima. Koliko možemo kad  smo složni pokazali su i naši nogometaši. Veličanstvena pobjeda, a potpuni poraz agresor je doživio u BiH i uspostavljen je mir koji i danas traje. I pripadnici HVO-a su dali nemjerljivi doprinos. Vrijednosti domoljubnog zajedništva je ključ za naše buduće naraštaje. Ulaganje u obranu i sigurnost nije trošak već ulaganje u budućnost. Domovinski rat pokazao je karakter hrvatskog vojnika. Na tim odlilkama odgajamo i nove naraštaje hrvatskog vojnika i danas se ističu u svojim rezultatima i misijama diljem svijeta. Hrvatska će podupirati europski put BiH, a to  uključuje i potporu svim izbjeglim i proganih Hrvata u BiH. Igramo iznad kategorije male zemlje, i to ne samo u nogometu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

"Ne smemo zaboraviti Domovinski rat i hrvatske branitelje"

Izvor: B92, 05.Avg.2018

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poručila je u Kninu da se Domovinski rat i hrvatski branitelji ne smeju zaboraviti...Grabar-Kitarovićeva je rekla i da se vrednosti patriotskog zajedništva moraju prenositi budućim naraštajima, jer je to ključ uspešne izgradnje hrvatskog društva,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.