Izvor: Danas, 25.Sep.2022, 16:55

Govorom Marine Davidove i predstavom slavnog Jana Martensa večeras u 20 časova svečano otvaranje 56. Bitefa

Ovogodišnje, 56. izdanje Beogradskog internacionalnog teatarskog festvala, koji je već decenijama jedan od najvažnijih događaja u ovdašnjoj kulturi, svečano će biti otvoreno večeras u 20 časova, na oficijelnoj ceremoniji - govorom Marine Davidove, ruske kustoskinje, kritičarke i političke emigrantkinje, i predstavom "Svaki pokušaj će se završiti skršenim telima i slomljenim kostima", svetski slavnog koreografa Jana Martensa.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svečano otvoren 56. Bitef pod sloganom „Mi – junaci rada svog“

Izvor: Danas, 25.Sep.2022

U Beogradu svečano je otvoren 56. Bitef pod sloganom "Mi – junaci rada svog", izvođenjem predstave "Svaki pokušaj će se završiti skršenim telima i slomljenim kostima", u koreografiji Jana Martensa iz Antverpena (Belgija).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.