Google uveo novi Google Maps! (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Apr.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google uveo novi Google Maps! (VIDEO)

Ekipa iz Googlea nije mogla da dočeka 1. april pa su dan ranije izašli s 'novom verzijom' Google Mapsa. Osim klasičnog i satelitskog pregleda na Street Viewu sada svetske ulice i trgove možete da pretražujete i u 8-bitnom izdanju koje podseća na igrice iz detinjstva.

Zašto Google nikada neće biti Apple

Znate li gde vam je Google Play?

Google Earth sakrio 10 mesta na mapi (FOTO)

Iz Googlea su poručili da, ukoliko ne možete da dočekate >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se 8-bitni Google Maps pojavi u Google Storeu, 'probnu verziju' možete isprobati na dosadašnjem Google Mapsu klikom na 'Quest' u gornjem desnom uglu.

Mi mislimo da nagrada za najbolju prvoaprilsku šalu treba da dobije Googleu U priloženom videu pogledajte kako da koristite 8-bitni Google Maps:

(dnevnik.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.