Izvor: S media, 09.Dec.2011, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google kupuje jednu kompaniju nedeljno

Kad su ga upitali zašto Google nije kupio ni jednu francusku kompaniju, našalio se odgovorivši da trenutno kupuju jednu kompaniju dnevno.

Ima li nade za Firefox?

Naravno, novinari su odmah požurili da provere ovaj navod i on im je priznao da Google zapravo kupuje jednu kompaniju nedeljno. Na pitanje zašto ne objavljuju koje su to kompanije, lakonski je odgovorio „Zato što ne moramo“.

Pošto je u oktobru objavljeno da je Google ove godine potrošio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 1,4 milijardi dolara na kupovinu 57 kompanija, prosta računica potvrđuje da je jedna kompanija nedeljno prilično tačan odgovor, jer godina ima 52 nedelje,prenosi Mikro.rs.

*Pogledajte kako se u Googl-u uživa.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.