Golub prodat za 1,6 miliona evra

Izvor: Capital.ba, 15.Nov.2020, 14:55

Golub prodat za 1,6 miliona evra

KNESELAR – Dvogodišnji belgijski trkaći golub Nev Kim prodat je na aukciji za rekordnu sumu od 1,6 miliona evra, saopštila je danas internet aukcijska kuća Pipa. Foto: Pixabay Ponude za goluba već su dostigle 1,32 miliona evra u proteklih sedam dana,ali je licitiranje u posljednjih pola sata aukcije postalo frenetično i cijena je stalno rasla. Današnja aukcija nadmašila je prethodni rekord od 1,25 miliona evra iz marta 2019. za koliko je prodat drugi belgijski golub Armand. “Ove rekordne >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << cijene su nevjerovatne, jer je riječ o golubici. Armando je bio mužjak. Obično mužjak vrijedi više od ženke, jer može ostaviti više potomstva”, rekao je Nikolas Gizelbreht, izvršni direktor i osnivač Pipe. Gizelbreht je rekao da je Nev Kim stara dvije godine i učestvuje u trkama od 2018. godine, stekavši titulu najbolje mlade ptice u Belgiji, ali je morala ranije u penziju. Golubovi se obično mogu razmnožavati do 10. godine. Srna Чланак Golub prodat za 1,6 miliona evra се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golub prodat za 1,6 miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2020

Dvogodišnji belgijski trkaći golub Nev Kim prodat je na aukciji za rekordnu sumu od 1,6 miliona evra, saopštila je danas internet aukcijska kuća Pipa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.