Gnevni stjuart putem tobogana napustio avion

Izvor: S media, 10.Avg.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gnevni stjuart putem tobogana napustio avion

Stjuart jedne američke aviokompanije priveden je pošto je, posle svadje s jednim od putnika, aktivirao tobogan za evakuaciju na aerodromu u Njujorku i pobegao iz aviona.

Stjuard Stiven Slejter u ponedeljak je, po sletanju aviona prevoznika Džet blu na letu iz Pitsburga, zamolio putnike da ostanu na svojim sedištima do prestanka rada motora.

Kada je ugledao neposlušnog putnika kako ustaje i u kabini otvara ormarić za prtljag, Slejter je pokušao da ga prekine a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mu je na glavu pala torba.

Stjuard je zatražio od putnika da mu se izvini ali ga je ovaj izvredjao, preneo je Njujork tajms pozivajući se na izjavu predstavnika aerodroma "Džon Ficdžerald Kenedi".

Van sebe od besa, Slejter je otrčao do zadnjeg dela aviona "embraer 190" i preko telefona kabine uputio pogrdne reči svim putnicima. Potom je aktivirao tobogan za evakuaciju putem kojeg je napustio avion, otrčao do parkinga i odvezao se automobilom.

Televizija Ej-Bi-Si (ABC) je prenela da je stjuart imao dovoljno vremena da pre bekstva uzme limenku piva iz aviona. Priveden je u svom domu u Njujorku.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.