Izvor: SEEbiz.eu, 14.Dec.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavašu pravomoćno osam godina zatvora i u BiH

SARAJEVO - Prizivno vijeće Suda Bosne i Hercegovine donijelo je pravomoćnu presudu po kojoj je Branimiru Glavašu potvrđena kazna od osam godina zatvora koju mu već izrekao Županijski sud u Zagrebu, potvrđeno je u utorak iz sjedišta suda u Sarajevu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glavašu potvrđena kazna zatvora

Izvor: B92, 14.Dec.2010

Sarajevo -- Apelaciono veće Suda BiH donelo je presudu, kojom je Branimiru Glavašu potvrđena osmogodišnja kazna zatvora koju mu je ranije izrekao Županijski sud u Zagrebu...Apelaciono veće u Sarajevu delimično je prihvatilo prigovor na deo presude suda u Zagrebu o vremenu provedenom u pritvoru...

Nastavak na B92...

Glavašu osam godina zatvora

Izvor: EMportal, 15.Dec.2010, 10:28

Žalbeno veće Suda Bosne i Hercegovine izreklo presudu kojom je Branimiru Glavašu pravosnažno potvrđena kazna od osam godina zatvora zbog ratnog zločina protiv srpskih civila u Osijeku 1991.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.