Gde ste našli 1,5 milijardi evra?

Izvor: B92, 07.Sep.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gde ste našli 1,5 milijardi evra?"

Sarajevo -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dogovoreno da Srbija isplati Bosni i Hercegovini potraživanje po osnovu potapanja HE Zvornik.

“To je dobra i važna vest za BiH, da ćemo posle 26 godina da izmirimo dug i obavezu koju imamo posle potapanja HE Zvornik”, kazao je Vučić na konferenciji za novinare u Sarajevu.

Na pitanje o dogovorenim projektima koji iznose 1,5 milijardi evra, Vučić je kazao da je mnogo to para I da nema reči o tolikoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrednosti.

Vučić je istakao i da bi se sa manjim čekanjima na granici, samo na hrani i poljoprivrenim proizvodima uštedelo 7 do 8 odsto.

"Kada dođete do 2 milijarde razmene vi postajete najvažnija zemlja partner toj zemlji i nema više političkih razmirica", zaključio je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.