Gajtner na skupu ministara finansija G20

Izvor: S media, 15.Avg.2009, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajtner na skupu ministara finansija G20

Ministri finansija i guverneri centralnih banaka grupe 20 najrazvijenijih i zemalja sa ubrzanim privrednim rastom (G20) sastaće se 4. i 5. septembra u Londonu da bi razgovarali o situaciji u globalnim finansijama i ekonomiji, saopštilo je američko ministarstvo finansija.

Američki ministar finansija Timoti Gajtner će prisusustvovati tom skupu na kome će vodeći finansijski funkcioneri detaljno razmotriti kako se ostvaruju zadaci i ciljevi utvrdjeni na prethodnom skupu lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << G20, početkom aprila, takodje u Lonodnu.

Gajtner će iskoristiti novi londonski skup da obavi konsultacije sa ključnim američkim ekonomskim partnerima i u vezi sa pripremama za novi samit G20, koji treba da se održi 24. i 25. septembra u Pitsburgu, prenela je agencija Kjodo.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.