GSP: Promeniti tarifni sistem

Izvor: B92, 03.Jul.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP: Promeniti tarifni sistem

Beograd -- Samostalni sindikat Gradskog sobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd podržava napore Skupštine grada za finansijsku konsolidaciju tog javnog komunalnog preduzeća.

Sindikat smatra da je promena tarifnog sistema mera koja se mora hitno primeniti, saopšteno je danas iz tog sindikata.

"Jedan od naših najvažnijih zahteva je upravo trajno rešavanje finansiranja GSP-a", navodi se u saopštenju i ocenjuje da je, pre donošenja bilo kakvih odluka, neophodno uključiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i taj sindikat u razmatranje predloga radne grupe, jer je, kako kažu, " nepobitna činejnica da najviše iskustva i znanja o pomenutim temama imaju zaposleni u JKP GSP Beograd".

"Sve što se dešavalo po pitanju javnog gradskog prevoza poslednjih godina, bilo je na štetu Grada, građana Beograda, zaposlenih u GSP i samog preduzeća. Takve stvari se više nikada ne smeju ponoviti", poručio je Samostalni sindikat.

Ukoliko se reši problem finansiranja, rešiće se i problemi sa delovima, vozilima, rad vozača i održavanja (koje sada radi u ekstremno teškim uslovima), ali i drugi problemi koji godinama pritiskaju GSP, navedeno je u saopštenju sindikalne organizacije GSP-a.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samostalni sindikat GSP: Tarifni sistem mora hitno da se promeni

Izvor: Blic, 03.Jul.2014

Samostalni sindikat Gradskog sobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd podržava napore Skupštine grada za finansijsku konsolidaciju tog javnog komunalnog preduzeća i smatra da je promena tarifnog sistema mera koja se mora hitno primeniti, saopšteno je danas iz tog sindikata...- Jedan od naših najvažnijih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.