GRAĐANI, OD SUTRA U TRŽNE CENTRE SAMO POD JEDNIM USLOVOM: Bez ove stvari je ulaz zabranjen

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 16:28

GRAĐANI, OD SUTRA U TRŽNE CENTRE SAMO POD JEDNIM USLOVOM: Bez ove stvari je ulaz zabranjen

Brnabić je razgovarala sa predstavnicima tržnih centara u Beogradu.

U tržne centre od sutra nećete moći da uđete ako nemate masku, zaključak je današnjeg vanrednog sastanka.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima tržnih centara i šoping molova u Beogradu.

Tema sastanka bile su nove mere u cilju suzbijanja zarazne bolesti COVID-19, koje su od sutra na snazi u prestonici.

Predsednica vlade upoznala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je predstavnike tržnih centara da od sutra neće biti dozvoljen ulazak ni u jedan tržni centar u Beogradu bez zaštitne maske.

Bez obzira na prirodu posete tržnom centru, dužinu boravka u njemu, svi posetioci dužni su da sve vreme boravka u njima nose zaštitne maske.

Vlada Republike Srbije, kao i privrednici, saglasni su da je zdravlje građana na prvom mestu i da će uložiti sve napore kako bi, uz poštovanje svih mera, privreda mogla i dalje da funkcioniše.

Vlada će nastaviti da svakodnevno prati razvoj epidemiološke situacije u čitavoj Republici Srbiji i prilagođava epidemiološke mere u cilju zaštite zdravlja građana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.