GORNJI MILANOVAC DOBIJA NOVU VEZU SA MILOŠEM VELIKIM: Počinje izgradnja skoro pet kilometara puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 19:03

GORNJI MILANOVAC DOBIJA NOVU VEZU SA "MILOŠEM VELIKIM": Počinje izgradnja skoro pet kilometara puta

Planom detaljne regulacije biće predviđena izgradnja 4,7 kilometara puta

Vlada Republike Srbije donela je na sednici održanoj 18. februara Zaključak o utvrđivanju javnog interesa za eksproprijaciju, adminstrativni prenos i nepotpunu eksproprijaciju nepokretnosti radi izgradnje pristupne saobraćajnice "Gornji Milanovac – petlja Takovo", kao objekta od posebnog značaja za Republiku Srbiju.

- Krajnji korisnik eksproprijacije je Javno preduzeće "Putevi Srbije" - kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac i nagalašava da je ovim Zaključkom u potpunosti omogućen početak postupka eksproprijacije.

Kovačević podseća da će  novom pristupnom saobraćajnicom biti ukinut teretni saobraćaj kroz centar opštine, kako bi firme na adekvatan način koristile auto-put.

, kao i rekonstrukcija postojećeg puta u dužini od 5,3 kilometra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Država krenula u eksproprijaciju: Gornji Milanovac dobija novu vezu sa "Milošem Velikim"

Izvor: B92, 23.Feb.2021

Gornji Milanovac -- Gornji Milanovac dobiće novu pristupnu saobraćajnicu kao vezu sa "Milošem Velikim"...Naime, Vlada Republike Srbije donela je na sednici održanoj 18. februara Zaključak o utvrđivanju javnog interesa za eksproprijaciju, adminstrativni prenos i nepotpunu eksproprijaciju nepokretnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.