GBP/USD

Izvor: FXLider.com, 29.Mar.2012, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GBP/USD

Cena kuća u Velikoj Britaniji tokom marta imala ja rekordni mesečni pad od 1 pc što je i najveći mesečni pad u poslednje dve godine. Na godišnjem nivou cene su pale 0.9 pc tokom marta što je prvi godišnji pad u poslednjih 6 meseci. Broj odobrenih stambenih kredita pao je na 48986 u februaru što je najniži nivo u poslednjih osam meseci . Po OECD-u Velika Britanija je ušla u recesiju kako očekuje da će se aktivnost britanske ekonomije smanjiti 0.1 pc u prvom kvartalu (0.4 pc na godišnjoj osnovi) .
GBP/USD je tokom današnjeg dana bio u padu. Na jednočasovnom grafikonu MACD izlazi iz faze prekomerne prodaje dok RSI oscilira.Cena je dostigla kosu liniju podrške tako da je moguć budući rast. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večernja analiza za 29.3.2012

Izvor: FXLider.com, 29.Mar.2012

U Nemačkoj je nezaposlenost pala tokom marta više nego što je prognozirano čime je potvrdjen rast najveće evropske privrede nakon pada aktivnosti koja je zabeležena krajem protekle godine. U Italiji je održana uspešna aukcija obveznica na kojoj je prodato je 8 milijardi evra petogodišnjih...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.