GBP/USD

Izvor: FXLider.com, 15.Okt.2012, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GBP/USD

MMF je upozorio George Osborne-a da ukoliko nastavi sa dosadašnji planom mera štednje može dodatno da ugrozi oporavak ekonomije. David Lipton zamenik upravnog direktora IMF-a takodje je izjavio da bi BoE trebalo da nadje inventivnije načine korišćenja kvantitativnog popuštanja kako bi podstakla oporavak ekonomije. Cena kuća u Londonu porasla je na rekordno visoku cenu ovog meseca. Cene u najskupljim krajevima zemlje tokom septembra porasle su 9.1 pc. Oporavak tržišta nekretnina će nadalje zavisiti od situacije u ekonomiji. Po predvidjanjima Ernst & Young ITEM Club privreda Velike Britanije bi trebalo da 2013 godine ostvari rast od 1.2 pc.
Tokom dana GBP/USD je rastao na forex tržištu. Na jednočasovnom grafikonu MACD ne pokazuje trend kao ni RSI koji se kreće oko pokretnog proseka. Cena oscilira uz srednju Bolindžer traku tako da je moguć nastavak oscilovanja. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Strategy
Entry
1st target
2nd target
SHORT
1.60775
1.60440
1.60260

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

GBP/USD

Izvor: FXLider.com, 16.Okt.2012, 10:41

Tokom jučerašnjeg dana usled odsustva fundamenata Steling je nastavio da raste. Danas nas očekuju izveštaji o indeksu potrošačkih cena kao I o indeksu proizvodnih cena. Britanija se I dalje bori da izadje iz recesije koja je smanjila prihode od poreza I dodatno negativno opteretila plan budžeta...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.