GBP/USD

Izvor: FXLider.com, 06.Mar.2012, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GBP/USD

Cena britanskih državnih obveznica je pala nastavljajući prošlo nedeljni pad kako su podaci iz SAD-a pokazali rast narudžbi u neproizvodnom sektoru u februaru obnavljajući time spekulacije da se ekonomija SAD-a oporavlja čime je smanjena potražnja za sigurnijim finansijskim instrumentima u koje spadaju i britanske obveznice. Funta je pala po prvi put u pet dana nakon što su smanjene prognoze rasta za UK a predvidjanja pokazala da se ne očekuje da će BOE proširiti program QE. UK akcije sui male najveći dvodnevni pad od januara kako je Kina smanjila svoje prognoze rasta a sektori proizvodnje i usluga u Evropi smanjili više nego što je očekivano.
Tokom azijskog trgovanja na forex tržištu GBP/USD je bio u padu. Na jednočasovnom grafikonu MACD je u fazi prekomerne kuzpovine dok RSI ne pokazuje trend. Cena oscilira oko srednje Bolindžer trake tako da je moguć pad cene. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Strategy
Entry
1st target
2nd target
SHORT
1.58550
1.58336
1.58115.

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlato

Izvor: FXLider.com, 06.Mar.2012

Cena zlata je tokom jučerašnjeg dana skliznula kao posledica smanjenja prognoza rasta u Kini kao i povećane zabrinutosti kako se bliži krajnji rok za zamenu grčkih obveznica 8.mart. Zlato je nastavilo svoj pad već drugi dan za redom nakon prošlonedeljnog velikog pada od 3.9 pc čime je to...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.