GASOVAČA Dušan Bajatović pravi vino i rakiju od dunje

Izvor: Blic, 15.Jan.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GASOVAČA Dušan Bajatović pravi vino i rakiju od dunje

Dušan Bajatović, direktor “Srbijagasa”, proizvodi vina kaberne i rizling i rakiju od dunje.

Međutim, ovom funkcioneru Socijalističke partije Srbije to nije biznis, već pića proizvodi samo da bi ih poklanjao. Prošle godine je tako napravio čak 3.000 litara rakije i 15.000 litara vina.

Dunje ne gaji, a kako kaže, rakiju pravi bez šećera. Bajatović sada stručno objašnjava da je jedna od skupljih stvari u proizvodnji vina kvalitetan čep - plutani pampur, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji košta oko 70 centi.

- Vino poklanjam i strancima pri posetama - hvali se Bajatović, i ističe da je nekoliko boca vina poklonio i Alekseju Mileru, direktoru “Gasproma”, prilikom posete Rusiji.

Govoreći o kvalitetu svoje rakije, Bajatović kaže: Bolja je i od „tomovače“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.