Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021, 13:29

Frilenseri pozvali Vladu na nastavak pregovora i povlačenje predloga zakona

Predsednik Udruženja radnika na internetu Miran Pogačar rekao je da je uputio poziv Vladi Srbije i Ministarstvu finansija za novi razgovor o načinu oporezivanja prihoda frilensera i da očekuje da bude povučen Predlog izmena i dopuna Zakona o porezu na dohodak građana koji je poslat u Skupštinu na usvajanje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kampovanje, pozivi – da li je moguća promena predloga, čuje li Vlada frilensere?

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021

Zakon o oporezivanju frilensera poslat je u Skupštinu Srbije, iako se predlogu Vlade protivi frilens-zajednica. Zato iz Udruženja radnika na internetu pozivaju Vladu i Ministarstvo finansija - da zakonske predloge odmah povuku i da ponovo sednu za pregovarački sto, kako bi došli do prihvatljivog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.