Izvor: S media, 28.Feb.2011, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forex analiza valutnog para EUR - USD za 28.02.2011.

Formiranje korektivnog talasa na grafikonu Evro Dolar.

Formiranje korektivnog talasa (ii) od [iii] verovatno je počelo. Iako je teško proceniti model buduće korekcije, ali to moze biti jednostavni cik-cak koji se sad vec formira.

Igor Pak,

Admiral Markets analitičar

Pogledaj kompletnu analizu...

Važno!

1. Do danas, EW analiza — je najfleksibilniji, mocan i perspektivan alat, koji omogucava da se na svim vremenskim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << intervalima predvide trendovi koje dovode do promena na tržištu.

2. Jedna od karakteristika ovog alata je nedostatak formalizacije, na osnovu kojeg analize talasa, po mišljenju autora ovih prognoza, su uvek subjektivne.

3. Pošto se obrazac talasa stalno menja, prognoza na osnovu analize talasa odražava mišljenje autora u vreme objavljivanja prognoze.

4. Elliot Wave analiza nije trgovinski sistem. Ovo nije generator signala za ulazak u ili izlazak iz transakcije, smer predvidenog kretanja cene dat na grafikonu ne bi trebalo da bude vodic za otvaranje pozicije.

5. U slucaju formiranja tržišnih uslova prema autoru analize, može se koristi da pravljenje plana trgovanja, optimalnog nivoa za ulazak ili pak za ukidanje odabranih pozicija.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.